Dieetbegeleiding

Voeding

Voeding is de basisbehoefte van een mens en speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. Het lichaam kan niet zonder voeding en kan alleen optimaal functioneren, wanneer de voeding in balans is met het lichaam. Het aanleren van een andere manier van eten is niet altijd gemakkelijk. En omdat ieder mens anders is, zijn adviezen over voeding en diëten altijd maatwerk. De diëtist begeleidt u bij de gewenste verandering in uw voedingsgewoonten en stelt samen met u een dieetadvies op. Dit advies is afgestemd op uw persoonlijke wensen, behoefte en leefomstandigheden.

Begeleiding

De diëtist kan u o.a. helpen bij:

 • Diabetes
 • Hart- vaatzieken
 • Maag- en darmklachten
 • Overgewicht
 • Ondergewicht
 • Een slechte eetlust
 • Kauw- en slikklachten
 • COPD
 • Voedselovergevoeligheid

Diëtist dichtbij

Diƫtist

Wij bieden u dieetbegeleiding dichtbij huis.

Diëtist Klaas de Jong is op afspraak aanwezig op maandag tussen 9:00 uur en 12:00 uur in huisartsenpraktijk De Valom.

Ook spreekuur mogelijk in Drachten op de Parken 14.

Contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel dan (0512) 84 00 37 of stuur een e-mail naar info@sterdietisten.nl.

Kijk ook eens op de website sterdietisten.nl

 • Privacy

  De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze
  wet heeft een organisatie die met persoonsgegevens werkt bepaalde plichten en heeft degene van wie de gegevens zijn bepaalde rechten. Naast deze algemene wet gelden specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan onder andere vermeld in de Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). Onderstaand privacyreglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO.

 • Praktijkfolder

  In de praktijkfolder vindt u belangrijke informatie over de praktijk en de apotheek.

  U kunt de folder hier bekijken. U kunt ook de assistente om een gedrukte praktijkfolder vragen.

  praktijkfolder.pdf

 • Online regelen
logo thuisarts.nl

Op Thuisarts.nl vindt u informatie over ziekte en gezondheid. Medische informatie van uw huisarts voor thuis. Betrouwbaar, onafhankelijk en zonder reclame.

Stacks Image 166148
Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject "Het BeterBoek" voor kinderen in Ziekenhuis Nij Smellinghe te Drachten.
Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden in dit ziekenhuis gratis Het Beterboek van Bureau Méteau uitgereikt!
Stacks Image 166242
Deze apotheekhoudende huisartsenpraktijk is Lloyd's Register multi-site gecertificeerd en voldoet aan de gestelde kwaliteitsnormen voor aantoonbaar goede huisartsen- en farmaceutische zorg.
Stacks Image 166116
Wij zijn een SEMH erkende leverancier van hulpmiddelenzorg op het gebied van diabetes, incontinentie, drinkvoeding en wondverzorging.

Waar vindt u ons?

Routebeschrijving naar Huisartsenpraktijk De Valom
Huisartsenpraktijk De Valom
Valom 19, 9247 AV Ureterp
Telefoon (0512) 30 12 02
Valom 19, 9247 AV Ureterp