Huisartsenpraktijk en Apotheek De Valom - Herhaalmedicatie en/of medische hulpmiddelen bestellen

Valom 19, 9247 AV Ureterp
Telefoon (0512) 30 12 02

Het bestellen van herhaalmedicatie en medische hulpmiddelen verloopt gesplitst. Herhaalmedicatie kunt u via het bestelformulier onderaan deze pagina bestellen. Medische hulpmiddelen (diabetestestmateriaal, incontinentiemateriaal, drinkvoeding en verbandmiddelen) kunt u via Mijn Hulpmiddelenwinkel bestellen. Hieronder wordt de werkwijze verder toegelicht.

Als u hier vragen over heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Herhaalmedicatie bestellen

Bent u bekend met het bestellen van herhaalmedicatie bij apotheek De Valom? Vul dan onderstaand formulier a.u.b. zo volledig mogelijk in. Velden met een * zijn verplicht.

Wij versturen een ontvangstbevestiging naar het door u ingevulde e-mailadres. Komt de ontvangstbevestiging niet bij u binnen? Controleer dan eens uw spambox.

Om redenen van privacy worden de bestelde medicijnen niet in de ontvangstbevestiging vermeld.

Wilt u een toelichting?

Bestelt u voor het eerst? Dan adviseren wij u om eerst de (korte) toelichting door te nemen.

Toelichting op bestellen herhaalmedicatie

Privacy

Ten aanzien van het werken met persoonsgegevens gelden algemene en specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Onderstaand privacyreglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO.

Medische hulpmiddelen bestellen

Wij werken samen met Mijn Hulpmiddelenwinkel die speciaal voor en door Friese apotheekhoudende huisartsen is opgericht. Op deze manier blijven hulpmiddelen in onze regio laagdrempelig beschikbaar en wordt tegelijkertijd voldaan aan de eisen die tegenwoordig door de zorgverzekeraars aan de levering van medische hulpmiddelen worden gesteld.

Het betreft de volgende medische hulpmiddelen:

  • Diabetestestmaterialen
  • Injectiematerialen
  • Incontinentiematerialen (afvoerend en absorberend)
  • Drinkvoeding
  • Verbandmiddelen
Bestelde hulpmiddelen worden bij u thuisbezorgd.

Om de bestelling van uw hulpmiddelen door Mijn Hulpmiddelenwinkel te kunnen laten verzorgen, hebben wij éénmalig vooraf uw toestemming nodig.

Toestemming geven

Om de bestelling van uw hulpmiddelen door Mijn Hulpmiddelenwinkel te kunnen laten verzorgen, hebben wij éénmalig vooraf uw toestemming nodig.

Naar Mijn Hulpmiddelenwinkel

Wanneer u toestemming heeft gegeven, kunt u uw hulpmiddelen via Mijn Hulpmiddelenwinkel bestellen.

De eerste keer moet u zich eerst als nieuwe klant aanmelden. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij mogelijk telefonisch contact met u op, bijvoorbeeld voor een intakegesprek.

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? Of heeft u vragen over deze nieuwe werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.

Werkwijze bij afhalen van uw herhaalmedicatie

Wilt u er bij het afhalen van uw bestelling rekening mee houden dat er maximaal twee bezoekers tegelijk in de apotheek zijn toegestaan?