Huisartsenpraktijk en Apotheek De Valom - Herhaalmedicatie en/of medische hulpmiddelen bestellen

Valom 19, 9247 AV Ureterp
Telefoon (0512) 30 12 02

Bestelprocedure bekend?

Bent u bekend met het bestellen van herhaalmedicatie en/of medische hulpmiddelen bij apotheek De Valom? Vul dan onderstaand formulier a.u.b. zo volledig mogelijk in. Velden met een * zijn verplicht.

Wij versturen een ontvangstbevestiging naar het door u ingevulde e-mailadres. Komt de ontvangstbevestiging niet bij u binnen? Controleer dan eens uw spambox.

Om redenen van privacy worden de bestelde medicijnen en/of hulpmiddelen niet in de ontvangstbevestiging vermeld.

Wilt u een toelichting?

Bestelt u voor het eerst? Dan adviseren wij u om eerst de (korte) toelichting door te nemen.

Toelichting op bestellen herhaalmedicatie

Privacy

Ten aanzien van het werken met persoonsgegevens gelden algemene en specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Onderstaand privacyreglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en onze plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO.

Wanneer afhalen?

Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld? Dan kunt u uw bestelling in de regel de volgende werkdag tussen 16:00 en 16:30 uur afhalen. Voor uw gemak geven wij het eerstmogelijke afhaalmoment direct na het verzenden van uw bestelling weer. Daarbij wordt rekening gehouden met afwijkende afhaaltijden als gevolg van feestdagen of andere bijzonderheden.

Direct na het verzenden van het bestelformulier wordt op uw beeldscherm getoond vanaf welk moment u de bestelling kunt (laten) afhalen.